duminică, 26 martie 2017

Oh, darling...



Ce folos că ai cel mai bun cur și țâțe perfect „desenate”, în combinație cu o față simpatică, atrăgătoare, dacă-n suflet îi mucegai și-n cap șuieră vântul?

Ce folos că ai corp demn de concursuri de bodybuilding, portmoneu gros și cea mai tare mașină din parcare, dacă n-ai „coaie” și un cuvânt demn de un bărbat?

Poți avea tot ce tu ai credea că te face o persoană interesantă și totuși să nu fii un om de valoare, o personalitate.

Vezi tu... Înfățișarea nu e numaidecât meritul tău, ci al părinților și al Universului. E un avantaj fizic dat de sus, dar tu-l utilizezi ca pe cel mai mare dar. Fie... E dreptul tău, până la urmă 😉

Dacă părinții îți ticsesc portmoneul gros și ți-au dat cheile de la mulți cai putere sub capotă, asta tot nu te face bărbat. Și chiar o sculă mare și perfect funcționabilă tot nu te face un bărbat adevărat... spre marea ta dezamăgire... Îmi pare rău să-ți zic asta... dar asta e...

O personalitate se construiește din temelie, cărămidă cu cărămidă, căci dacă s-ar cumpăra, sunt sigur că mai mulți ar avea-o.

Dar nu toți o înțeleg. Și e bine așa. Noi, însă... trebuie să mai depunem ceva efort pentru a depista mărul bun printre cele stricate. Sunt necesari toți, măcar pentru constrast. Altfel ... cum ne-am diferenția?

Daaaaaa.... Azi îmi permit să fiu mai răutăcios, mai critic, mai sarcastic și să scriu mai diferit decât de obicei... Pentru că sunt diferit... Mereu. Într-o zi sunt blând, în alta mai tăios. 😈 Ca un om. Că așa parcă e ok pe planeta asta. Nu că aș avea motive sau cineva o contribuit, nuuuu. Ba deloc. Nu știu ce mi-o venit. Cred că doar simțeam nevoia s-o exteriorizez.

Vă pup!

Creion,
Creion Colorat




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu